Een pixie-kapsel is het ultieme, klassieke korte kapsel. Het is een korte kapseloptie sinds Jeanne d’Arc, en beroemdheden van Audrey Hepburn tot Emma Watson hebben het chique kleine kapsel omarmd met een verbluffende stijl. We zouden allemaal liegen als we niet zouden toegeven dat we op een of ander moment (waarschijnlijk toen we met een borstel en föhn worstelden op een zinderende zomerdag) met het idee hebben gespeeld om voor een pixie chop te gaan. Is dit het jaar? Hier zijn vijf schattige pixie-kapsels om te overwegen, en zeven redenen om ervoor te gaan!

Welk Pixie-kapsel past bij jou? Hier zijn 5 Pixie Cut-ideeën om te overwegen!

Smaragdgroene Pixie Cut

Een opstaande pony en langere boven- en zijsecties bieden onbeperkte variatie voor een pixie-kapsel. Het haar kan naar voren, naar één kant of helemaal naar achteren worden gestyled, en elke optie zorgt voor een geheel nieuwe look. Koele beige blonde haarkleur plaatst dit pixie-kapsel helemaal in de trend. Gebruik een texturerende body en lift.

7 redenen om een ​​Pixie-kapsel te krijgen

  1. Styling Vrijheid. Pixie-snitten nemen bijna geen tijd in beslag om te stylen. Je kunt een in vochtig haar werken, warrig en klaar. Je kunt een stevige hold –  harken of door je haar voor een gedurfde, grafische finish, direct. En als je toch kiest voor een zacht, pluizig pixie-kapsel, dan kun je dat met je föhn in slechts een paar minuten bereiken. Denk aan alle tijd die u elke dag zult besparen!
  2. Zelfexpressie. Er is niets schattigs aan een kort kapsel. Je zult zelden een kamer binnenlopen en 10 andere vrouwen met pixie-cuts zien. Bovendien zijn er veel opties om je pixiesnit aan te passen, zoals de lengte van je pony, je haar verfraaien met een opvallende of  of  , een asymmetrische vorm creëren, enz. Met een pixiesnit kun je een sterk statement maken met je kapsel – of niet! Het is allemaal aan jou.
  3. Je hebt extreem beschadigd haar. Er zijn veel effectieve en genezende conditioneringsbehandelingen , maar soms is de schade te extreem om ongedaan te maken. Een pixie-kapsel is een modieuze manier om fris te beginnen, met gezond haar. En jij hebt de touwtjes in handen! In plaats van te wachten tot je haar afbreekt of uitvalt, moet je proactief zijn! Knip de beschadigde lengtes af en creëer een flatterende vorm en silhouet.
  4. Je groeit uit een relaxer. Je natuurlijke textuur omarmen na jarenlang ontspannen is een proces. Veel vrouwen vinden het proces gemakkelijker te navigeren als ze zoveel mogelijk van het ontspannen haar afknippen. Met de “big chop” verwijder je veel beschadigd haar en de nieuwe groei is gemakkelijker te beheren tijdens de rest van de overgang.
  5. Je kleurt of verlicht je haar de hele tijd. Als platinablond – of je haar vooraf oplichten om het perfecte lichtroze of roségoud te krijgen – een manier van leven voor je is, zet je veel stress op je haar. Regelmatig oplichten kan ervoor zorgen dat de integriteit van je haar verslechtert, en het is altijd erger bij het oudere haar aan de uiteinden. Een pixie-cut lost het probleem op – de frequente trims die nodig zijn voor onderhoud zullen ook die beschadigde uiteinden verwijderen.
  6. U heeft het volste vertrouwen in uw kapper. Er gaat veel vakmanschap in een prachtige pixiesnit. Uw kapper zal begrijpen hoe u de pixie-snit in evenwicht kunt brengen voor uw lichaamstype en gezichtsvorm en hoe u deze moet knippen voor uw haartype. Als u uw haar kleurt, zal uw kapper een kunstzinnig haarkleurontwerp creëren dat harmonieert met de vorm van uw snit. Hij of zij zal je ook verschillende opties laten zien voor het stylen van je korte kapsel.
  7. U begrijpt het juiste Pixie-kapsel voor uw gezichtsvorm. Omdat een pixie-kapsel je gezicht omlijst, is het van cruciaal belang om de beste vorm voor je gelaatstrekken te knippen. Als uw gezicht bijvoorbeeld rond is, moet uw kapper wat volume toevoegen aan de bovenkant en een paar piekerige stukjes op het volste punt van uw gezicht om de ronding te verminderen. Als je gezicht vierkant is, zullen een paar fijne stukjes rond je kaak de hoeken daar verzachten. Langwerpige gezichtsvormen zien er het beste uit met een plattere kruin en een lange pony die de lengte van het gezicht verkort. Ovale gezichtsvormen zien er goed uit bij elk pixie-cut ontwerp!

Korte kapsels geven je de vrijheid om met elke kleur van de regenboog te experimenteren, omdat je korte haar meestal gezonder is dan lange, beschadigde lokken. Vier alles wat fris en groen is met deze creatieve kleur en losse golven. Zet u in voor regelmatig gebruik van een dat ervoor zorgt dat levendige tinten er als nieuw uit blijven zien.

Gevederde Pixie Cut

Zacht gevederde pony geeft deze pixie cut een grote stylingveelzijdigheid. Richt de pony naar voren voor een schattige, jongensachtige look. Duw ze terug voor een scherpere sfeer. Gebruik een om de pony onder controle te houden en om scheiding in je haar te creëren.

Omgekeerde Ombre Pixie Cut

is een kleur die aan de bovenkant donker begint en aan de onderkant geleidelijk lichter wordt. Ombré ombré draait de combinatie om, met een lichtere haarkleur op de langere, bovenste delen van de pixiesnit en een donkerdere kleur eronder. Dit type tint maakt bijwerken een fluitje van een cent – je kapper hoeft alleen maar de nieuwe groei bovenop te retoucheren en de klus is geklaard!

Pixie-make-over

Ben je al een pixie-kapsel aan het rocken? Het is misschien tijd voor een nieuwe draai aan je korte haar. Als je een brunette pixie-snit hebt, overweeg dan om het grijze haarkleurenrijk te verkennen. Een asachtige tint met een vleugje violet ziet er modern en chic uit, vooral met een donkerdere wortelvlek aan de basis. Regelmatig gebruik van een houdt je haarkleur koel en helder zonder een spoor van ongewenst geel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *