Wordt je slap van je slappe, slappe haar? Moeite met het vinden van een kapsel dat er goed uitziet en de indruk geeft van dikker, sterker haar? Matrix kan u helpen met uw zwakke haarproblemen. Uiteindelijk is het doel om zwak haar te versterken en te herstellen, maar in de tussentijd zijn hier een paar tips en technieken die je zullen helpen om je zwakke haar een goed bewaard geheim te houden.

Over het algemeen is de sleutel om zwak, dun haar er het beste uit te laten zien, altijd de juiste producten te gebruiken. Shampoos en conditioners die versterken, herstellen en beschermen zijn het beste, gevolgd door stylinggels, mousse en sprays die textuur, glans en fixatie geven. Wees consequent bij het knippen van je haar en als je thuis gaat stylen, wissel dan elke week van haar en droog je haar terwijl het ondersteboven over het hoofd wordt gedraaid om onmiddellijke toe te voegen . Stomp knippen, krullen toevoegen, licht plagen vanaf de wortels en laagjes tot een minimum beperken zijn algemene vuistregels om zwak, dun haar er op zijn best uit te laten zien. Maar voor specifieke ideeën over het verbeteren van verschillende lengtes van zwak haar, zie de instructies hieronder.

2 korte kapsels om sass te creëren in zwak, dun haar

1. Babypop Bob: een kort kapsel voor ovale gezichtsvormen

Het haar  korter knippen (tussen het oor  de onderkant van de nek) en de uiteinden stomp houden, kan zwak haar er dikker uit laten zien. Door laagjes tot een minimum te beperken en een langere pony aan de zijkant toe te voegen, wordt vorm en stijl toegevoegd. Zo’n korte look is het beste op rondere gezichten en het gemakkelijkst met natuurlijk steil haar.

  deze kortere bob te stylen, wast en conditioneert u het haar met een versterkende shampoo en conditioner, en verdeelt u het haar aan de zijkant. Spritz op een leave-in versterkende spray of antikroesproduct en laat het haar indien mogelijk aan de lucht drogen. Als je het droog moet blazen, gebruik dan een peddelborstel.

1. Gebruik een stijltang van 1 inch en begin met strijken in de terwijl de rest van je haar is opgestoken. Strijk het gedeelte dat niet is opgespeld, waardoor het uiterlijk zachter wordt door de uiteinden iets af te schuinen.

2. Herhaal dit proces sectie voor sectie totdat al je haar in de richting van je gezicht is gestreken, inclusief je. Het doel is dat het haar er glad, zacht en sexy uitziet.

2. Modern Pixie – Een kort kapsel voor ovale en hartvormige gezichtsvormen

Een leuke variatie op de  is om het haar wat langer aan de bovenkant te houden en piekerige stukjes toe te voegen. De beweging die dit kapsel toevoegt aan dun, zwak haar maakt het een schattige snit voor zwakke en beschadigde lokken. Regelmatig onderhoud helpt beschadigde uiteinden op afstand te houden. Gelaagdheid en dynamische kleur geven een zwakke haardimensie. Deze grillige stijl is een geweldige keuze voor ovale en hartvormige gezichten.

Om deze speelse snit te stylen, moet je er gewoon plezier mee hebben! Shampoo en conditioneer met verdikkende producten en eindig door te spritzen op een leave-in defensieve spray of antikroesproduct. Voeg textuur toe met een lichte pommade, gel of mousse. Lucht droog en mollig met de vingers terwijl het droogt, of föhn op de laagste stand en scrunch met je vingers. Gebruik een stijltang om de pony zachter te maken. Het is zo simpel!

3 stijlen van gemiddelde lengte om beweging toe te voegen aan zwak haar

1. Mooie gelaagde bob – een kapsel van gemiddelde lengte voor ovale of ronde gezichtsvormen

Een halflange  kan helpen om beweging en textuur toe te voegen aan verzwakt, beschadigd haar. Zorg er wel voor dat u uw haarreparatieregime en regelmatig trimmen bijhoudt om de gezondheid van het haar te verbeteren en gespleten haarpunten onder controle te houden. Deze stijl is ideaal voor ovale of ronde gezichtsvormen. Begin het stylingproces door het haar te wassen, conditioneren en behandelen met producten die zijn ontwikkeld voor zwak, beschadigd haar. 

1. Föhn het haar zonder een opzetstuk te gebruiken, waardoor je haar er plat uit kan zien. Wanneer het haar ongeveer half droog is, gebruik dan een volumegevend product op de hoofdhuid. Gebruik een ronde borstel met varkenshaar om het haar te drogen. 

2. Neem een ​​klein plukje haar en spritz het met haarlak. Gebruik een stijltang van 1 inch op een lage stand om het van de wortels tot de uiteinden recht te trekken, terwijl je een lichte opwaartse krul creëert. Krul vervolgens dat deel van het haar omhoog en bevestig het aan het hoofd. Ga door met dit proces over het hele hoofd.

3. Als de pin curls zijn afgekoeld, verwijder je de pins of clips en kam je met je vingers door het haar voor een warrige look.

2. Langere, niet-gelaagde bob – een kapsel van gemiddelde lengte voor alle gezichtsvormen

Voor een variatie op de bob en voor iets langer haar, focus je op een kapsel met een diep zijscheiding en dikke, piekerige stukken. Bij zwak, dun haar is het volhouden van een snit zonder laagjes een andere strategie om het haar dikker te laten lijken. Als je hunkert naar een beetje laagjes, kunnen een kleine pony aan de zijkant of lichte laagjes aan de voorkant voor levendigheid zorgen. Deze stijl werkt op elke gezichtsvorm.

Om de langere bob te stylen, begin je met een versterkende shampoo en conditioner. Voeg een textuurproduct of mousse toe aan vochtige wortels en kam door.

1. Draai tijdens het föhnen je hoofd ondersteboven. Als je natuurlijk droogt, draai je je hoofd regelmatig om en knijp je vanaf de wortels om volume toe te voegen.

2. Als het haar bijna droog is, gebruik dan een grote ronde borstel om de punten naar beneden om te draaien en een ronde vorm te creëren.

3. Om nog meer volume toe te voegen, draai je je haar weer ondersteboven en spray je met een sterke haarlak. Nadat je het hoofd weer met de goede kant naar boven hebt gedraaid, maak je het haar voorzichtig glad met de vingers.

3. Stomp en mooi: een kapsel van gemiddelde lengte voor ovale en vierkante gezichtsvormen

Voor haar dat net boven de schouders valt, kan een pen om verzwakt haar een voller uiterlijk te geven. De toevoeging van    voegt een beetje funk toe aan deze traditionele stijl, die geweldig is op ovale en vierkante gezichtsvormen.

Om te stylen, begin met een hydraterende shampoo en conditioner, gevolgd door een defensief leave-in product.

1. Gebruik een föhn om je haar volledig te drogen met een peddelborstel voor gladde lokken.

voor zwak haar

1. Slank en zwoel: een lang kapsel voor ovale en vierkante gezichtsvormen

Deze niet-gelaagde look doet denken aan een shag-stijl, maar vertrouwt niet op laagjes voor zijn textuur. Een geweldige look voor lang, verzwakt haar. Dit kapsel wordt gecreëerd door de onderkant te fragmenteren om definitie toe te voegen. Voeg voor extra flair een asymmetrische pony toe die de fragmentatie aan de onderkant nabootst, en je zwakke, dunne haar zal de beste van hen voor de gek houden. Deze stijl is het beste op ovale en vierkante gezichtsstructuren.

Om te stylen, begin met het reinigen met een zachte of droge shampoo en gebruik een milde conditioner, gevolgd door een leave-in beschermend product.

1. Droog haar met een peddelborstel en föhn. Föhn de pony naar beneden zodat ze plat zullen liggen.

2. Als het haar helemaal droog is, gebruik dan een spray-in glansproduct en begin met het strijken van secties. Maak volledig steil haar door sectie voor sectie te strijken totdat je hele hoofd klaar is.

2. Drama met steil haar: een lang kapsel voor alle gezichtsvormen

EEN en zacht gelaagde uiteinden creëren drama in langere kapsels die zwak haar versterken. Het geheim is om alleen rond het gezicht laagjes aan te brengen, zodat de rest van het haar niet gelaagd blijft. Dit geeft zwakke lokken de illusie van voller, dikker haar en werkt op alle gezichtsvormen. Indien gewenst kan een pony worden toegevoegd voor de lol.

Om te stylen, begin met shamponeren en conditioneren met producten die zijn ontwikkeld voor zwak haar. Volg met een leave-in versterkend product.

1. Droog je haar met een föhn, waarbij je je hoofd ondersteboven houdt tijdens het drogen.

2. Strijk je haar sectie voor sectie glad voor een gladde, gladde look.

3. Breng na het strijken een stevige gel aan of spritz de wortels met een textuurspray, en draai dan je deel naar de andere kant om extra volume te creëren. Maak de look af met een lichte haarlak om de textuur desgewenst vast te houden.

3. Krullend meisje: een lang kapsel voor alle gezichtsvormen

Als het haar zwak en slap is, is het toevoegen van krullen een trefzekere manier om het er dikker en voller uit te laten zien. Voor lang, schouderlang haar, beperk het  aanbrengen van   tot een minimum en voor een bijgewerkte look, deel het haar opzij. Sexy krullen staan ​​mooi bij elke gezichtsvorm.

Om te stylen, te reinigen en te verzorgen met versterkende producten, gevolgd door een leave-in beschermend product.

1. Gebruik een krultang van 1 inch om het haar sectie voor sectie te krullen, van onder naar boven. Krul het haar op en neer om buisvormige krullen te creëren, en wanneer je rond de haarlijn krult, rol je het strijkijzer weg van je gezicht. Als je klaar bent met het krullen van elke sectie, spuit je de krul met haarlak.

2. Wanneer al je haar gekruld is, spuit je het hele hoofd met een lichtgewicht haarlak.

4. Sterk en elegant: een lang kapsel voor vierkante gezichtsvormen

Voeg voor meer geklede gelegenheden een gladde pony toe aan je krullen. De glamoureuze stijl zorgt ervoor dat je zwakke haar sterk en mooi aanvoelt. Deze stijl is het beste op vierkante gezichtsstructuren.

Om te stylen, wassen en conditioneren met de shampoo en conditioner van je keuze, gevolgd door je favoriete hittebeschermende leave-in product.

1. Gebruik een 1-inch krultang, neem kleine secties en krul, werk van de wortels tot aan de uiteinden. Krul de pony niet, maar gebruik een stijltang om ze in de krullen te mengen en glans toe te voegen.

2. Zodra het hele hoofd gekruld is, werk je af met een lichte haarlak om de krullen op hun plaats te houden.

3. Verzamel haar in een lage paardenstaart aan de zijkant en zet vast.

5. Flip Out: een lang kapsel voor vierkante en ronde gezichtsvormen

Zwak, dun haar ziet er het beste uit met minimale laagjes, maar door een paar lichte lagen rond het gezicht toe te voegen, wordt de illusie van dikte gecreëerd. Deze stijl ziet er het beste uit op vierkante en ronde gezichtsvormen.

Om te stylen, begin met een volumegevende shampoo en conditioner, of een droogshampoo. Volg met een leave-in versterkend product.

1. Föhn je haar met een peddelborstel om een ​​gladde glans te creëren.

2. Gebruik een krultang met grote loop, neem een ​​haarlok rond het gezicht en klap de uiteinden naar buiten.

3. Gebruik je vingers om de krul te breken om een ​​flip te creëren. Werk af met een haarlak met een lichte hold.

6. Verrukkelijke Razor-Edge-Een lang kapsel voor ronde en ovale gezichtsvormen

Deze variant van de “Flip Out”-stijl houdt zwak, dun haar weelderig door het alleen rond het gezicht aan te brengen, maar voegt lichte scheerranden toe om textuur te creëren. Licht plagen bij de aanzet voegt pit toe aan dit kapsel, dat het best tot zijn recht komt op ronde en ovale gezichten.

Om te stylen, begin met een hydraterende shampoo en conditioner, gevolgd door het beschermende leave-in product naar keuze.

1. Föhn je haar met een peddelborstel om een ​​gladde glans te creëren.

2. Als het haar helemaal droog is, gebruik dan een stijltang om de lokken recht te trekken.

3. Om volume toe te voegen en het uiterlijk te veranderen, neem je een paar plukjes haar bovenop je hoofd en plaag je lichtjes vanaf de wortels.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *