De bladeren vallen, de temperatuur daalt en de nachten worden korter. Voordat je het weet, hangen er lantaarns langs veranda’s, nepspinnenwebben in de bomen en is het tijd om te beslissen welke Halloween-look je dit jaar op het feest zult hebben. Kostuums zijn er dertien in een dozijn, en make-up helpt zeker, maar niets maakt je Halloween-look meer af dan het perfecte Halloween-kapsel om alles samen te binden.

Maak het kostuum van dit jaar compleet met deze perfecte Halloween-kapsels: 

MAUW! Elk Halloween-feest heeft zijn schattige katachtige vriend nodig. Getextureerde krullen in combinatie met pluizige oren zorgen ervoor dat elke kat al het goede snoep krijgt.

Stap 1: Breng  aan op vochtig haar en  breng  vervolgens  Föhn met een ronde borstel voor volume.

Stap 2:  Breng aan en kam tot het droog is.

Stap 3: Gebruik een krultang of toverstaf, wind het haar rond het vat terwijl u de uiteinden vasthoudt. Richt het haar weg van het gezicht totdat het het midden van de achterkant bereikt. Laat de krul zachtjes vallen. Herhaal aan de andere kant totdat je het midden van de achterkant bereikt en ga verder naar de top.

Stap 4:  Richt het hoofd opzij en kam van onderaf door om los te maken maar de vorm te behouden. Met het hoofd stil opzij, spray met  van onderaf.

Stap 5:  Scheid met de vingers de lokken en breng een mix van  aan op de punten. Vernevel lichtjes met en kneed het om strandachtige golven te creëren.

Kapsel voor je Wonder Woman-kostuum

Je hebt geen superkrachten nodig om deze gepolijste Wonder Woman blow-out te bereiken, maar je hebt wel een föhn, een ronde borstel

Stap 1: Breng de uitblaascrème gelijkmatig aan door vochtig haar. Deze hittebeschermende haarcrème voegt vol haarvolume en langdurige fixatie toe aan elke stijl.

Stap 2: Begin met het föhnen van je haar terwijl je het bij de wortels optilt. Wanneer het haar halfdroog wordt, verdeel het haar dan in vier secties: één bij de kruin, twee aan elke kant en één aan de achterkant. Werk je een weg van de achterkant en zijkanten naar de kruin van je hoofd en gebruik je ronde borstel om elk deel van het haar naar boven te trekken terwijl je droog föhnt naar je wortels.

Stap 3: Als je de punten van je haar hebt bereikt, rol je je borstel terug naar je hoofd terwijl je doorgaat met föhnen. Kantel tijdens je laatste ronde je penseel aan de uiteinden zodat het verticaal staat. Draai de borstel zodat het haar er omheen wikkelt en houd de droger daar nog een paar seconden. Dit voegt extra veerkracht en body toe aan je voltooide look. 

Stap 4: Zodra het haar droog is, houdt u uw High Amplify Proforma Hairspray op een afstand van 8-12 inch en sprayt u. Til het haar op en spray dichter bij je wortels voor maximaal haarvolume. 

Kapsel voor je skelet Halloween-kostuum

Alleen omdat je ‘s nachts levenloos bent, wil nog niet zeggen dat je haar dat ook moet zijn. Pak je favoriete Matrix-stylingsprays, een kam en wat haarspelden om deze gestroomlijnde Halloween-look met skelet af te maken met een gemakkelijke, volumineuze opsteekkapsel.

Stap 1: Bereid je droge haar voor met een paar sprits texturizing spray voor wat extra haartextuur. Maak een haarlok bij de kruin van je hoofd en kam voorzichtig om het haar meer volume te geven.

Stap 2: Trek het haar terug in een paardenstaart, zet vast met een haarband en begin de lengte van de paardenstaart te draaien. Rol de gedraaide paardenstaart in een knotvorm en zet de zijkanten van de knot vast met schuifspelden.

Stap 3: Werk de look af met een lichte mist van haarglans om een ​​glanzende glans toe te voegen en eventuele losse haren glad te strijken. 

Kapsel voor je vampier Halloween-kostuum

Laat je tanden in deze sexy vampier Halloween-look zinken door het af te maken met een gladde rug, hoge paardenstaart. Het enige wat je nodig hebt is je stijltang, en een haarelastiekje, een haarspeld en een platte borstel.

Stap 1: Spray je droge haar met Matrix Style Link’s Heat Buffer spray. Dit beschermt je haar en geeft je een gladde en glanzende finish – zonder het haar te beschadigen.

Stap 2: Strijk je haar steil tot het volledig gesteild is.

Stap 3: Trek je haar in een hoge paardenstaart en gebruik je platte borstel om eventuele oneffenheden glad te strijken. Neem een ​​klein plukje haar van de onderkant van je paardenstaart en wikkel het om de basis, zodat het haarband bedekt is. Zet vast met een schuifspeld.

Stap 4: Houd deze slanke en sexy look op zijn plaats door Matrix Style Link’s Style Fixer 10-12 inch van je haar te spuiten. Dit zorgt voor langdurige haarvastheid en glans met een droge finish, waardoor de vochtigheid wordt buitengesloten. 

Kapsel voor je zeemeermin Halloween-kostuum

Maak wat golven met je zeemeermin Halloween-kostuum door een dikke, getextureerde zijvlecht aan de look toe te voegen. Voordat je begint, zorg ervoor dat je je zeezoutspray, een elastiek en Matrix’s hebt .

Stap 1:   Hoe meer haartextuur, hoe beter de vlecht, dus zorg ervoor dat je een royale hoeveelheid zeezoutspray op droog haar spuit voordat je begint. Als je haar aan de rechtere kant zit, krul dan indien nodig je haar vooraf.

Stap 2: Trek je haar naar één kant en Franse vlecht. Als je niet weet hoe je moet vlechten, zal een gewone vlecht het prima doen! Zet vast met elastiek. Trek wat face-framing-stukken uit om toe te voegen aan de getextureerde, ongedaan gemaakte look.

Stap 3: Breng een kleine hoeveelheid Over Achiever Hair Cream aan op uw vingertoppen en trek aan de delen van uw haar om de vlecht losser te maken en meer breedte te geven. 

Kapsel voor je krijgerskostuum

Alles aan dit kostuum is sterk en fel! Een krachtige zijvlecht is het kapsel bij uitstek voor elke vrouwelijke krijger. We raden een dikke touwvlecht aan.

Stap 1: Verdeel Biolage RAW Bodifying Jelly op vochtig haar met een grove kam.

Stap 2: Föhn met een grote ronde borstel beginnend bij de nek en werk het hoofd op met behulp van horizontale subsecties.

Stap 3: Leid al het haar naar de linkerkant om je voor te bereiden op de vlecht.

Stap 4: Maak een gevlochten touw, beginnend bij de haarlijn rechtsvoor.

Stap 5: Richt diagonaal naar links, de voorste haarlijn volgend.

Stap 6: Ga door met het gebruiken van diagonale scheidingen en voer het haar van boven en van onderen in.

Stap 7: Wanneer u het linkeroor bereikt, gaat u verder met de vlecht over de lengte en zet u deze vast met een elastische band.

Stap 8: Deconstrueer de vlecht om los te maken, met behulp van de Biolage RAW Texturizing Styling Spray

Stap 9: Voeg haaraccessoires toe door de hele vlecht om de look te complimenteren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *